Pozdravljeni

Pozdravljeni,

Moje ime je Rok Kržič, po izobrazbi sem dipl. inž. živ. in preh. (UN) in trenutno zaključujem podiplomski študij Prehrane na Biotehniški fakulteti.

Že od otroštva dalje sem zelo aktiven na različnih področjih športa. Najdalj časa sem vztrajal pri treniranju košarke, vmes pa sem preizkusil skoraj vse vrste športa od šaha do atletike. Pri devetnajstih letih sem prenehal s treniranjem košarke in se posvetil vadbi v fitnesu. Skupaj s fitnes vadbo sem se začel zanimati tudi za prehrano, saj je brez ustreznega načina prehranjevanja težko dosegati dobre rezultate na področju fitnesa. Po parih letih študija na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo sem se odločil, da le tega zamenjam za študij Prehrane na Biotehniški fakulteti. Slednjega sem brez večjih težav opravil in sedaj je pred mano samo še magistrsko delo, katerega nameravam opraviti še v letošnjem letu.

Pred kratkim sem opravil tudi tečaj za inštruktorja fitnesa na Fitnes zvezi Slovenije. Skupaj s tečajem, lastnimi izkušnjami in nešteto urami posvečenim prebiranju knjig in člankov, sem si pridobil veliko kvalitetnega znanja na področju fitnesa. Tega sedaj z veseljem delim tudi s svojimi strankami v fitnesu.

Trudim se živeti čim bolj zdravo. Vsak dan si vzamem dve uri za športne dejavnosti. V zadnjem času veliko časa namenjam tudi sproščanju, ki zelo dobro vpliva na moje počutje in razpoloženje. Pri prehrani rad malo eksperimentiram. Trenutno mi zelo odgovarja ketonska dieta, ki ima zelo omejen vnos ogljikovih hidratov. Po mojem mnenju je prehrana z nizkim vnosom ogljikovih hidratov najbolj zdrav način prehranjevanja, zato mislim, da se ga bom držal celo življenje.

Prosti čas rad kvalitetno preživljam s prijatelji, zelo rad berem poučne knjige ter se izobražujem na področjih, ki me v danem trenutku najbolj zanimajo.

Na blogu se bom potrudil pisati aktualne članke na temo športa in prehrane.

Avtorji

Zasnova, oblikovanje in tehnična izvedba:
Eksit oglaševalska agencija d.o.o.
www.eksit.si

Eksit oglaševalska agencija d.o.o.

Pravno obvestilo

Avtorske pravice na spletnem mestu www.zdravakura.si so v lasti podjetja Eva Maher s.p. in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta www.zdravakura.si je zgolj informativne narave. Eva Maher s.p. pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta je na lastno odgovornost. Eva Maher s.p. ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene zdravakura.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.