Pozdravljeni

Po dolgih letih samega govorjenja, da bi imela tudi jaz svoj blog sem se končno odločila narediti ta korak in ga začela pisati. Nekaj besed o meni, sem Eva in trenutno se odločam kaj bom vpisala naprej za specializacijo, medtem časom pa bom pridno pisala blog in se ukvarjala s strokovno prakso. Zelo težko mi je dati svoja čustva na list papirja ampak nekje je treba začeti. Ko sem bila mala deklica sem se že borila s prekomerno telesno težo in očetovim diabetesom tipa II, kater pa je kmalu prešel na tip I in posledično na inzulin. Večkrat sem hodila s svojim očetom na preglede k diabetologu in tako sem posledično zaradi njegovega zdravja in svoje rahlo prevelike teže spremenila celostno prehrano v naši družini. S tem sem začela novo bolj zdravo pot vseh nas in s svojo trmo, neverjetno voljo sem uspela, sama sem izgubila kar nekaj kilogramov si povrnila samozavest, dobro počutje, pozitivnost in še veliko drugega bi lahko napisala, očetu se je stanje zelo izboljšalo saj je tudi sam izgubil nekaj kilogramov in se tudi začel počutiti bolje. Na začetku smo spremenili samo prehrano in smo jedli manjše porcije in večkrat na dan, kasneje smo začeli tudi sami pridelovati zelenjavo in sadje, da smo vedeli kaj jemo nato smo začeli tudi sami si peči kruh in sicer smo hodili po pravo moko v bližnje mline in tako probavali ralične načine nove prehrane. Poleg vsega tega smo vsi ljubitelji testenin in nikakor nismo mogli preko svojega trupla, da bi se temu odrekli zato smo začeli s testeninam, ki imajo nizek glikemičen indeks, nato smo dodali še testenine katere ne vsebujejo glutena in so zelo okusne. No za danes je dovolj o prehrani v naslednjih blogih bom nadaljevala z določenim opisi prehrane, predala vam bom recepte, opisala bom določena superživila, katera so meni resnično izboljšala stanje.

Zelo bom vesela, če me boste še naprej spremljali na mojem blogu, da bom z vami delila svoje nasvete in izkušnje.

 

Lep pozdrav,

Eva

Avtorji

Zasnova, oblikovanje in tehnična izvedba:
Eksit oglaševalska agencija d.o.o.
www.eksit.si

Eksit oglaševalska agencija d.o.o.

Pravno obvestilo

Avtorske pravice na spletnem mestu www.zdravakura.si so v lasti podjetja Eva Maher s.p. in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta www.zdravakura.si je zgolj informativne narave. Eva Maher s.p. pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta je na lastno odgovornost. Eva Maher s.p. ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene zdravakura.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.