Nega telesa Zdravje
Domači hitri kandida test.
16. marec 2018
0
,

V prejšnjih člankih sem že pisala o kandidi. Danes sem se odločila, da vam povem kako lahko sami doma naredite test in ugotovite ali imate kandido.


 KANDIDA TEST

Zjutraj predno si umijete zobe na tešče, v prosojen kozarec natočite čisto vodo, če imate možnost filtrirano ali ustekleničeno, da se izgonete odvečnemu kloru. V vodo pljunite in počakajte 10-15 minut. Bodite pozorni, če opazite:

– da slina začne spuščati bele nitke,
– da se slina sesede na dno kozarca,
– da slina razpada.

kandida test

Vse to namreč dokazuje prisotnost kandide v telesu. Zdrava slina bi se držala skupaj in ne bi razpadla tudi več kot eno uro.

Če ste odkrili, da iamte kandido je to vir slabega počutja. Slaba stran je le ta, da ne vemo koliko je razširjena ali je kvasovk v telesu 30% ali 60 %, bodo rezultati s slino zmeraj enaki in se bo slina sesedala? To se ob terapijah pogosto dogaja, da se počutje izboljšuje ampak, ko se naredi test s slino, slina še zmeraj razpada, zato je postopek dolgotrajen in bo zahteval veliko časa in vztrajnosti.

gumb

About author

Ana Kurnik

There are 0 comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Povezane vsebine

/ You may check this items as well

debelost

To je lahko razlog zakaj se redite.

V prejšnjih člankih sem že pisala o kandidi. Da...

Preberi več
liver

Poskrbite za zdravje jeter.

Jetra so naša največja žleza, ki tehta približ...

Preberi več
kurkuma v prahu1

Dokazane koristi Kurkume.

V prejšnjih člankih sem že pisala o kandidi. Da...

Preberi več

Avtorji

Zasnova, oblikovanje in tehnična izvedba:
Eksit oglaševalska agencija d.o.o.
www.eksit.si

Eksit oglaševalska agencija d.o.o.

Pravno obvestilo

Avtorske pravice na spletnem mestu www.zdravakura.si so v lasti podjetja Eva Maher s.p. in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta www.zdravakura.si je zgolj informativne narave. Eva Maher s.p. pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta je na lastno odgovornost. Eva Maher s.p. ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene zdravakura.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.