Nega telesa Zdravje
Adijo mozoljem in aknam.
02. februar 2019
0
, ,

Je vaša koža polna malih črnih ogrcev? Zaradi zamašenih por vaša koža ne diha? Niste edini. Z aknasto kožo se namreč srečuje kar 80% ljudi. Najpogosteje se akne pojavijo v puberteti, pri nekaterih pa tudi kasneje. Razkrivamo kako se znebiti teh malih nadležnih kožnih sitnob na naraven način.

Mozoljavost

picking-pimples1

Mozoljavost je v veliki meri genetsko in hormonsko povzročena. Pomemben vpliv ima tudi hormon kortizol, ki se sprošča ob stresu. Pri tem verjetno ni bistveno samo delovanje kortizola, temveč tudi to, kar počneš, ko si v stresu. Neuravnotežena prehrana, premalo spanja, neodstranjen mejkap, stiskanje mozoljev, preveč cigaret … Na vse to lahko vplivaš sam. Zelo pomembno je tudi katere izdelke uporabljaš za nego kože!

About author

Ana Kurnik

There are 0 comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Povezane vsebine

/ You may check this items as well

debelost

To je lahko razlog zakaj se redite.

Je vaša koža polna malih črnih ogrcev? Zaradi z...

Preberi več
liver

Poskrbite za zdravje jeter.

Jetra so naša največja žleza, ki tehta približ...

Preberi več
kurkuma v prahu1

Dokazane koristi Kurkume.

Je vaša koža polna malih črnih ogrcev? Zaradi z...

Preberi več

Avtorji

Zasnova, oblikovanje in tehnična izvedba:
Eksit oglaševalska agencija d.o.o.
www.eksit.si

Eksit oglaševalska agencija d.o.o.

Pravno obvestilo

Avtorske pravice na spletnem mestu www.zdravakura.si so v lasti podjetja Eva Maher s.p. in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta www.zdravakura.si je zgolj informativne narave. Eva Maher s.p. pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta je na lastno odgovornost. Eva Maher s.p. ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene zdravakura.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.